DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Hoe plaats je een digitale handtekening onder jouw (perspectief)plan

 

Je hebt via e-mail een link ontvangen dat het (perspectief)plan dat je met de Ouder- en Kindteams hebt opgesteld bijna klaar is. Wat nog ontbreekt is jouw handtekening. Hieronder een beschrijving hoe dit werkt. Mocht je er niet helemaal uitkomen, neem dan contact op met jouw contactpersoon bij het Ouder- en Kindteam. Je kan het plan altijd op een andere manier ondertekenen.

 

Veilig

Het plan staat in een beveiligde omgeving. Daar vindt ook het ondertekenen plaats, met het volgen van onderstaande stappen.

 

Binnen 7 dagen ondertekenen

Als je de link die in de e-mail staat binnen 7 dagen opent, ontvang je direct een code van zes cijfers op de mobiele telefoon die je hebt opgegeven aan jouw contactpersoon bij de Ouder- en Kindteams. Deze code van zes cijfers vul je in het veld bij de SMS verificatie. Vervolgens druk je op de blauwe knop “Code controleren”.

 

Heb je na het openen van de link geen code via SMS ontvangen, neem dan contact op met jouw contactpersoon.

 

Plan en vak voor handtekening

Je komt nu op een scherm waar je het plan digitaal kan ondertekenen. Als je de link hebt geopend op een smartphone of tablet zie je eerst het vak om het plan te ondertekenen en daaronder het volledige plan. Heb je de link geopend op een laptop of andere computer met een groter scherm dan zie je links het vak om het plan te ondertekenen en rechts het volledige plan.

 

Plan in pdf

Het plan wordt in pdf-vorm van Adobe getoond. Als het plan niet op het scherm verschijnt heb je wellicht niet de beschikking over Adobe Acrobat Reader. Dit programma kun je hier gratis downloaden. Je kan ook proberen de link te openen op een andere computer, tablet of smartphone.

 

Ondertekenen

Je ondertekent het plan door met de muis van je computer, je vinger of een digitale pen in het vakje je handtekening te plaatsen. Als jij vindt dat de gezette handtekening niet goed gelukt is, kun je het vakje leegmaken en je handtekening opnieuw zetten. Ben je tevreden, klik dan op de knop “Handtekening opslaan” en het plan is klaar. Er verschijnt een scherm waarop de datum staat waarop je het plan hebt ondertekend. En je vindt nogmaals het plan in pdf-formaat, maar nu met de digitale handtekening(en) erin verwerkt.

 

Opslaan en printen

Als je over het plan beweegt zie je de volgende knoppen verschijnen.Met deze knoppen kan je het plan zelf opslaan op je computer en/of uitprinten.

Ten slotte

Je kan nu uitloggen. Jouw contactpersoon krijgt automatisch een melding dat het plan door jou is ondertekend. Je hoeft hier niets voor te doen.