DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online
 

Intro: om jou verder te helpen

Ik zit niet goed in m’n vel.” Herken je dit? Omdat je somber of boos bent, te veel weegt of je gewoon erg onzeker voelt.

 

Of deze: “Het loopt eigenlijk uit de hand…”, met het gebruik van drank of drugs. Gamen, snapchatten, instagrammen. Seks.

 

Of misschien word je gepest, heb je problemen op school of gaat het thuis niet goed en denk je: “Het lukt me niet alleen, ik heb hulp nodig!

 

Als dat zo is, dan ben je niet de enige. Veel jongeren zitten ergens mee en kunnen of willen dat niet bespreken met hun ouders of vrienden. Zorg dat jij er niet mee blijft zitten!

In Amsterdam houden ouder- en kindadviseurs spreekuur op alle middelbare scholen, op de MBO’s zijn dat jeugdadviseurs.

 

Samen kijken we wat jij nodig hebt

Wij kunnen je altijd helpen. Door naar jou te luisteren en samen te kijken hoe jij verder wil.

 

Altijd in overleg

Jouw verhaal is veilig bij ons. Wij gaan er niet zo maar mee naar je ouders of naar school. Ben je nog geen 16, dan vinden we het wel belangrijk om samen met jou te kijken op welke manier je ouders zouden kunnen betrekken. Er is wel een uitzondering: als wij serieus denken dat jouw veiligheid of gezondheid in gevaar is, dan moet er snel iets gebeuren. Ook dan blijven we in overleg.

 

Stel je vraag of vertel je probleem.

 

Je kunt ook terecht bij Uptalk, de nieuwe hulplijn voor iedereen in Amsterdam t/m 28 jaar. Klik of tap op het logo:

 

 

Of kijk eens op een van onze pagina’s waar je (betrouwbare) informatie kunt vinden over de onderwerpen die je bezig kunnen houden of waar je je zorgen over maakt.

 

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Misschien heb je wat extra ondersteuning nodig bij het zoeken en vinden van de juiste hulp en ondersteuning. Je kan een familielid, vriend of buurvrouw vragen. Je kan hiervoor ook terecht bij een onafhankelijke cliëntondersteuner (oco). Deze dienstverlening is gratis. Een onafhankelijke cliëntondersteuner is een ervaren professional die goed de weg kent in de hulpverlening. Kijk op deondersteunersvanamsterdam.nl.