DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Oud en nieuw

Op 31 december is het oudejaarsavond. Om precies 00.00 uur viert iedereen de jaarovergang!

Laat je baby lekker slapen

De meeste baby’s slapen gewoon door het vuurwerk heen, maar als je kindje schrikt van de knallen kun je het natuurlijk troosten en uitleggen wat er gebeurt. Van jouw kalme stem wordt je baby dan weer rustig.

Bedenk van tevoren hoe je oud en nieuw wilt vieren. Wil je het liefst gezellig thuisblijven, of wil je de jaarwisseling liever vieren bij vrienden of familie? Als je thuisblijft, hoef je je baby niet na middernacht nog wakker te maken om naar huis te gaan. Van de andere kant kunnen de meeste baby’s overal slapen, en vallen ze na een korte onderbreking vaak ook weer snel in slaap.

Gelukswensen en goede voornemens

Onderdeel van de nieuwjaarstradities is dat mensen elkaar veel geluk toewensen in het nieuwe jaar en goede voornemens maken. De populairste voornemens zijn afvallen, gezonder leven, meer bewegen, meer tijd doorbrengen met het gezin en stoppen met roken.

Nieuwjaarsdag

Op nieuwjaarsdag is alle drukte voorbij. De meeste mensen hebben een vrije dag, want 1 januari is een algemeen erkende feestdag.

 

Goedgekeurde informatie!

Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.

Iedereen kan tips of advies gebruiken. Heb je meer vragen of zorgen? Wacht niet te lang, neem contact met ons op of kom gewoon langs.