DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Talent hebben

Bijna alle kinderen zijn ergens echt goed in!

Ze kunnen mooi tekenen, zingen prachtig, kunnen een instrument goed bespelen, leren heel gemakkelijk, kunnen goed met anderen omgaan, koken als de beste, redeneren als geen ander, zijn echte gangmakers of kunnen anderen meeslepen… Jong talent is er in overvloed!

Talent ondersteunen

Hoe ouder je kind wordt, hoe duidelijker je kunt zien waar het echt een gave voor heeft. Vaak komt dat tot uiting in een hobby. Als je het talent van je kind ondersteunt, help je het richting te geven aan zijn of haar toekomst. Wat is er fijner dan een vader en moeder die ook vinden dat je supergoed je best doet en daar trots op zijn? Dat motiveert enorm.

Je kunt het talent van je kind ondersteunen door samen te zoeken naar een club, een speciale leraar, een school, vakanties of workshops waardoor dat talent wordt gevoed en tot zijn recht kan komen, onder leiding van mensen die je kind inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

 

Goedgekeurde informatie!

Deze informatie is met zorg ontwikkeld door Stichting Opvoeden.nl.

Iedereen kan tips of advies gebruiken. Heb je meer vragen of zorgen? Wacht niet te lang, neem contact met ons op of kom gewoon langs.