DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Gezocht: leden voor de Raad van Advies

Wij zoeken meedenkers, dwarsdenkers en inspiratoren

 

Duik in het dynamische jeugdstelsel en bepaal samen met ons welke onderwerpen we jaarlijks extern agenderen. Help jij ons om gedachten te scherpen en de transformatie te realiseren? Zodat we Amsterdamse gezinnen op de best mogelijke wijze kunnen ondersteunen. Heb je zelf interesse of ken je iemand? Je kunt reageren op deze vacature door een email te sturen naar vacature@oktamsterdam.nl.

 

Over ons

De Ouder- en Kindteams Amsterdam ondersteunen kinderen, jongeren en ouders in de wijk en op school bij het gezond en veilig opgroeien. Samen met partners in de wijk werken we aan verdere transformatie in het jeugdstelsel. Namelijk: ruimte geven aan eigen verantwoordelijkheid en eigen kracht van ouders, zorgen dat kleine problemen klein blijven en snel effectieve hulp dichtbij bieden. Meer informatie kun je vinden op de website www.oktamsterdam.nl.

 

Wat wij zoeken

Wij zoeken leden voor de Raad van Advies die fungeren als klankbord, spiegel en ambassadeur. Leden die feeling hebben met het jeugdstelsel en wijkgericht werken in Amsterdam. Tevens beschikken de leden over een goed zicht op de transformatie en een onafhankelijk verfrissende blik.

 

Jaarlijks komt de Raad van Advies twee keer bij elkaar. Daarnaast kan er advies worden ingewonnen over jouw specialisme.

 

Wij kijken uit naar je reactie. De sluitingsdatum is 18 maart 2019.