DIRECT CONTACT

020 – 555 5961

Stel je vraag

App je vraag

Zoek op school

Wijklocaties
Chat direct online

Vacature: adviseur Leerlijn

We zoeken een Adviseur Leerlijn voor 16 tot 24 uur per week

 

Ouder- en Kindteams Amsterdam -bestaande uit 22 wijkteams, VO-teams, een MBO-team en een ondersteunend Programmateam- is verantwoordelijk voor de uitvoering van preventieve publieke gezondheidszorg (basispakket jeugdgezondheidszorg), preventie, opvoed- en opgroeiondersteuning en lichte jeugdhulp.

 

De Adviseur Leerlijn

Per 2019 werken wij met een nieuw leer-en loopbaanbeleid. Leren en ontwikkelen van professionals in de teams heeft de hoogste prioriteit binnen de Ouder- en Kindteams. De organisatie stelt hiervoor een individueel leerbudget beschikbaar dat medewerkers kunnen besteden in afstemming met hun team en de wijk. Daarmee komen professionals in the lead van hun eigen leren en ontwikkelen. Ook wil de organisatie hiermee een gezonde loopontwikkeling van professionals faciliteren. Naast het leren via trainingen en scholingen leren professionals vooral in hun dagelijkse werk in de wijk. Daarbij gaat het om voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

De Leerlijn is het ondersteunende team dat hierbij faciliteert door:

–          zelf trainingen te ontwikkelen en te organiseren;

–          extern ontwikkelaanbod aan onze organisatie te verbinden

–          coaching te bieden op individueel en teamniveau

–          op allerlei manieren informeel leren in teams te stimuleren.

 

We zoeken een Adviseur die beleid op leren schrijft en die samen met de directe collega’s van de Leerlijn de vernieuwde visie op leren implementeert. De Ouder- en Kindteams kent korte lijnen; de Adviseur staat in direct contact met de eindverantwoordelijken en werkt samen met medewerkers in het veld.

 

Taken adviseur Leerlijn

 • De ingezette koers rond leren en ontwikkelen van professionals vasthouden en actief uitdragen;
 • Meedenken, ontwikkelen en implementeren van nieuwe vormen van leren en ontwikkelen in teams.
 • Het leerbudget is hier een belangrijk onderdeel van.
 • Visie op huidige en toekomstige vormen van leren uitdragen en mede- ontwikkelen.
 • Samen met collega’s verantwoordelijk voor een kwalitatief goed aanbod passend bij de professionals en de brede opdracht van de Ouder- en Kindteams.
 • Samenwerken rond professionalisering en leren in en extern om optimaal gebruik te maken van elkaars aanbod en expertise.

 

Wij vragen

 • Een visie op leren en vernieuwende vormen van leren
 • Een helikopterview, hands-on mentaliteit en het kunnen creëren van gezamenlijkheid en draagvlak;
 • Ervaring in het schrijven van (project)plannen en deze kunnen presenteren;
 • Vermogen snel en analytisch nieuwe informatie te verwerken en deze te vertalen
 • Uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden, overtuigingskracht en flexibiliteit in een dynamische en complexe omgeving
 • Inhoudelijke kennis van het Sociaal Domein
 • Een breed relevant netwerk, binnen en buiten Amsterdam
 • Een HBO of WO diploma én een WO-werk en denkniveau.

 

Dienstverband en salariëring

Het betreft een tijdelijke functie. Je bent zo spoedig mogelijk beschikbaar. Je wordt aangesteld tot 1 januari 2020, met de mogelijkheid tot verlenging. Contractvorm is in overleg, ook ZZP-ers zijn welkom om te solliciteren. Inschaling en beloning is conform de arbeidsvoorwaarden en de CAO Jeugdzorg. Indicatie voor deze functie is schaal 11 van de cao Jeugdzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Informatie

Inlichtingen betreffende deze functie kun je inwinnen bij Renske Emmelkamp, 06- 30075659. Informatie over de Ouder- en Kindteams Amsterdam kun je vinden op de website https://jongeren.oktamsterdam.nl/.

 

Solliciteren

Je motivatie en Curriculum Vitae kun je uiterlijk 24 februari 2019 sturen naar Imanda van Drimmelen, HR adviseur, via vacature@oktamsterdam.nl, met vermelding van “Adviseur Leerlijn”

 

De eerste ronde staat gepland op 28 februari.

 

Het inwinnen van referenties en het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) behoren tot onze standaard selectieprocedure.